Stralende huid Behandeling
Deze behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging, dubbele dieptereiniging met plantaardige peeling en een uitgebreide huidanalyse. Vervolgens wordt het masker aangebracht. Na de inwerktijd van het masker blijft het residu op uw huid achter als verzorging. Geschikt voor mensen met weinig tijd die hun huid een snelle oppepper willen geven.

Basis Behandeling
Deze behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging, dubbele dieptereiniging met plantaardige peeling, uitgebreide huidanalyse, verwijderen van mee-eters, masker en aan de huid aangepaste dag-/of nachtverzorging.

Complete Behandeling
Deze behandeling is gelijk aan  de Basisbehandeling, maar wordt uitgebreid met het bijwerken van de wenkbrauwen en een massage van gezicht, hals, decolleté en de schouderpartij.

Deluxe Behandeling
Deze behandeling is gelijk aan de Complete Behandeling, maar als extraatje worden hierbij ook uw wimpers en wenkbrauwen geverfd.

Alle gezichtsbehandelingen zijn naar wens uit te breiden met bijvoorbeeld het verven van de wimpers, harsen of een speciale oogbehandeling. Kijkt u voor een compleet overzicht in de prijslijst.

Voor alle behandelingen in de schoonheidssalon wordt gebruik gemaakt van het exclusieve, Franse cosmeticamerk Institut Esthederm. Door de toevoeging van hoge concentraties werkstoffen ziet u al resultaat na slechts één behandeling.