Basis Manicure behandeling
Deze behandeling bestaat uit een peeling van de handen, het in model vijlen van uw nagels, een reinigend nagelbadje, het verzorgen en terugduwen van de nagelriemen en wegknippen van losse velletjes. Als afsluiting wordt er een verzorgende handcreme op uw handen aangebracht.

Complete Manicure
Deze behandeling is gelijk aan de Basis Manicure maar wordt uitgebreid met het lakken of polijsten van uw nagels.


Luxe Manicure
Deze behandeling is gelijk aan de Complete Manicure maar wordt uitgebreid met een massage van de handen en onderarmen.

Paraffine pakking
Om te beginnen krijgen uw handen een peeling om de dode huidcellen te verwijderen, hierna wordt een voedend handmasker aangebracht. Vervolgens dompelt u uw handen in de vloeibare paraffine, deze legt een afsluitende film om uw handen, waardoor de poriën zich openen en het masker perfect in kan trekken. Deze behandeling is bij uitstek geschikt in de winter wanneer de handen droog, ruw of gebarsten zijn.

U kunt de bovenstaande manicure behandelingen uitbreiden met een paraffinepakking of tijdens uw gezichtsbehandeling of massage deze pakking zijn verzorgende werk laten doen.

Natuurlijk kunt u ook uw nagels in iedere gewenste kleur laten lakken.

 
Basis Cosmetische voetverzorging
Deze behandeling bestaat uit een grove peeling van de voeten om het eelt te verzachten en dode huidcellen te verwijderen. Dan volgt een voetenbad met aromatische oliën, uw nagels worden geknipt/gevijld en er wordt licht eelt verwijderd. Tot slot wordt een verzorgende crème op uw voeten aangebracht. 

Basis Plus voetverzorging
Deze behandeling is gelijk aan de Basis voetverzorging maar wordt uitgebreid met het lakken of polijsten van uw teennagels.


Complete voetverzorging
Deze behandeling is gelijk aan de Basis Plus voetverzorging, maar wordt naar keuze uitgebreid met een ontspannende voetmassage of een verzorgend voetmasker.

Luxe voetverzorging
Deze is gelijk aan de Basis Plus voetverzorging, maar wordt uitgebreid met een ontspannende voetmassage én een verzorgend voetmasker. De ultieme verwennerij!!

French pedicure
Op uw eigen nagels wordt een laagje gel aangebracht  zodat uw nagelbed mooi rose kleurt met een witte vrije rand. Perfect voor bijvoorbeeld vakanties, want u bent weken verzekerd van prachtig verzorgde teennagels.