EEN FEEST VOOR DE ZINTUIGEN TIJDENS DE OPEN DAG!

Op zaterdag 8 oktober jl. was de Open Dag bij onze schoonheidssalon. Veel trouwe klanten kwamen zien, voelen proeven en ruiken. Maar ook veel nieuwe mensen hebben de weg naar onze zaak inmiddels gevonden.

Grote belangstelling was er voor de nieuwe techniek met microdermabrasie, maar ook heeft Manon veel mensen blij gemaakt met een korte manicure en prachtig gelakte nagels.

Wat ons betreft een groot succes dus. Binnenkort vindt u de foto's van de Open Dag op de site:  http://www.salonaforbeauty.nl/salon_a_for_beauty/fotos
 
 
 
OPEN DAG OP ZATERDAG 8 OKTOBER A.S.

Van 10:00 tot 15:00 bent u van harte welkom om kennis te maken met ons en onze nieuwe behandelmethoden, maar ook gewoon voor een lekker hapje en drankje.

We zullen ons nieuwe microdermabrasie-apparaat demonstreren. U kunt de nieuwe manicure producten van OPI voelen tijdens een demo-manicure en u kunt een nagel laten behandelen met gellacquer van OPI, de nagellak die weken mooi blijft zitten.

Ook zullen wij onder de bezoekers een aantal prachtige prijzen verloten. Wat, dát houden we nog even geheim. Het zal in ieder geval zeker de moeite waard zijn!

Heel graag tot ziens op zaterdag 8 oktober!

Annette en Manon
 

MICRODERMABRASIE

Vanaf nu kunt u bij ons in de salon ook microdermabrasie behandelingen ondergaan. Wij hebben een zeer geavanceerd apparaat aangeschaft dat garant staat voor spectaculaire resultaten. Wilt u meer lezen over de behandeling klik dan hier
 
 
 
OPI GELLACQUER!


Met het nieuwe Gellacquer systeem van OPI is het mogelijk om 2 weken te genieten van prachtig gelakte nagels! De Gellacquer ziet eruit als nagellak, maar met de superhoogglans van een gel die tot wel 2 weken lang mooi blijft.

Deze trend uit Amerika is helemaal hot in Nederland en nu dus ook verkrijgbaar bij uw beauty salon. De Gellacquer is geschikt voor zowel vinger- als teennagels en verkrijgbaar in diverse kleuren. Gaat u voor naturel rose, french manicure of kiest u een lekkere knalkleur voor het voorjaar en de zomer?

Op de teennagels blijft de Gellacquer zelfs wel tot 4 tot 6 weken mooi, dus ideaal als u veel open schoentjes draagt en natuurlijk voor straks op vakantie. Geen nagellak meer meenemen, geen doffe nagellak, maar langdurig verzorgde nagels.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak voor uw Gellacquer behandeling.
Bel: 0318-502074 of mail naar: info@salonaforbeauty.nl

 
 
 

Nieuwe stagiaire in de salonManon

Sinds augustus is er een nieuwe stagiaire werkzaam in de salon. Haar naam is Manon Guis, ze is een enthousiaste leerling en bezig aan haar laaste jaar van de opleiding schoonheidsverzorging.

Ze heeft externe producttrainingen van Esthederm gevolgd om mij steeds beter te kunnen assisteren bij de behandelingen.

Mocht u er bezwaar tegen hebben dat Manon een (deel van uw) behandeling uitvoert dan mag u dit natuurlijk kenbaar maken.

 
Beauty Award

Op zondag 21 maart 2010 heeft in de Jaarbeurs in Utrecht de uitreiking van de Beauty Awards 2010 plaats gevonden. Helaas heeft Annette de Beauty Award voor beste schoonheidsspecialist van Nederland niet mee naar huis mogen nemen. Natuurlijk had ze heel graag willen winnen, maar de nominatie op zich heeft al zoveel positieve reacties opgeleverd dat dat alleen al een prijs is!

Veel nieuwe klanten hebben zich inmiddels aangemeld bij de salon omdat Annette in de top 5 van schoonheidsspecialisten van Nederland staat.

Er was een geweldige feestavond van gemaakt, met een heerlijk diner en geweldig entertainment waarvan u onder het kopje foto's een foto-impressie aantreft. Het sluitstuk van de avond was een optreden van Ruth Jacott.

Meer informatie en foto´s zijn te vinden op:
www.beauty-award.nl