Oxy Peeling 
Een nieuwe huidverbeterende behandelling die een combinatie maakt van: fruitzuurpeeling + zuurstoftherapie om een nieuwe huid te onthullen. Dit gaat in 2 fasen:
1. Een peeling fase die de dode huidcellen van de hoornlaag
    losweekt.
2.
Een zuurstoftherapie fase die zorgt voor een natuurlijke super
    zuurstoftoevoer naar de  weefsels.

De combinatie van beide werkingen zorgt voor:
* Stimulering van de celvernieuwing van de opperhuid.
*
Activering van de micro-circulatie.
* Ontgifting van de huid.

Met name geschikt voor het verminderen van fijne lijntjes, pigmentatievlekken en grove poriën. Hierbij wordt geadviseerd de behandelingen in kuurverband te volgen. Verder werkt het super voor een doffe, vale en gedevitaliseerde huid. Een echte oppepper!


Oxy Peeling Compleet
Dit is de Oxy Peeling behandeling aangevuld met het verwijderen van mee-eters en gerstekorrels en het bijwerken van uw wenkbrauwen.


Lift System Behandeling
De naam zegt het al: een liftende behandeling met spectaculair resultaat en dat zonder chirurgie!! De actieve werkstoffen die zijn toegevoegd aan de produkten van het Lift System dringen diep door in de huid en zorgen ervoor dat de kwaliteit van het collageen en de elastinevezels in de huid spectaculair wordt verbeterd. Dit zijn de bouwstenen van de huid die zorgen voor haar stevigheid. De “elastiekjes” in de huid worden opnieuw opgespannen.

Tijdens de salonbehandeling wordt de huid eerst grondig gereinigd. Daarna volgt een uitgebreide huidanalyse. Vervolgens wordt het speciale serum opgebracht en volgt zowel een manuele massage, als een massage met warme en koude kristallen. Na de massage wordt de verstevigende nachtcrème in een dikke laag opgebracht.


Het masker dat volgt is een thermisch gipsmasker dat een liftende, verstrakkende en verstevigende werking heeft. Als het masker wordt verwijderd is de crème grotendeels ingetrokken. Het residu wordt met lotion verwijderd en tot slot wordt de dag/-nachtverzorging aangebracht. Het bijwerken van uw wenkbrauwen is tevens bij de behandeling inbegrepen


Lift System oogpads
Deze in werkzame stoffen gedrenkte pads worden rond het oogcontour aangebracht en blijven gedurende de inwerktijd van het masker zitten. Het oogcontour ontzwelt, wordt weer fris en de kraaienpootjes zullen vervaagd zijn. Bij herhaaldelijk gebruik zullen ook donkere wallen en kringen verdwijnen. Deze oogpads zijn bij alle behandelingen als extraatje bij te boeken.


White System Behandeling
Deze behandeling is onder andere bedoeld voor mensen die last hebben van een grauwe of vale huid. Dit kan bijvoorbeeld komen door roken, na een zonvakantie of als iemand ziek is geweest. Ook wordt de behandeling vaak eenmalig gegeven aan mensen die hun huid willen laten stralen voor bijvoorbeeld een bruiloft.

Ook voor huiden die pigmentatievlekken vertonen is dit dé perfecte behandeling. De oorzaken hiervan zijn meestal de zon, vrouwelijke hormonen of de zonnebank. Als de vlekken korter dan 10 jaar geleden zijn ontstaan zijn deze uitstekend te behandelen met het White System van Esthederm. Zijn ze langer geleden ontstaan dan kunnen ze alleen nog met laser verwijderd worden. Deze behandeling wordt altijd in kuurverband gegeven, waarbij de cliënt gedurende 2 maanden iedere 2 weken een salonbehandeling ondergaat. Hiernaast is het noodzakelijk om thuis de behandeling met produkten voort te zetten om het effect van de kuur te optimaliseren.
Als bijkomend voordeel van de produkten geldt dat er ook nog anti-verouderende ingrediënten aan toegevoegd zijn.

Tijdens de salonbehandeling wordt de huid eerst grondig gereinigd, daarna volgt een peeling met een grove korrel die de celvernieuwing stimuleert en de opperhuid verdunt . Dit ter voorbereiding op de volgende werkstoffen. Na het aanbrengen van het verhelderende serum en de crème wordt het masker aangebracht. Na afloop is uw huidskleur fris en stralend. Het bijwerken van uw wenkbrauwen en een massage van gezicht, hals, decolleté en schouderpartij is tevens bij de behandeling inbegrepen. Na enkele weken ziet u de pigmentvlekken verminderen en uw teint verbeteren!


Cyclo Repair Behandeling
Deze behandeling is bedoeld voor de dunne, droge en vetarme huid die diepere rimpels vertoont. Zeer vaak wordt gezien dat de huid na de overgang haar dichtheid verliest door het afnemen van het vrouwelijk hormoon. Deze behandeling gaat de huid haar volume en frisheid teruggeven.

Tijdens deze behandeling wordt de huid eerst grondig gereinigd, hierbij wordt gebruik gemaakt van een milk, een reinigingscrème en een plantaardig peeling masker. Vervolgens vindt een uitgebreide huidanalyse plaats om de behoefte van de huid in kaart te brengen. Vervolgens wordt het concentraat met actieve werkstoffen aangebracht. Hierna volgt een uitgebreide massage met warme en koude kristallen om de doorbloeding te stimuleren en het bindweefsel te versterken. Tenslotte wordt het speciale rubbermasker aangebracht dat ervoor zorgt dat de aangebrachte werkstoffen optimaal in kunnen trekken. Tijdens het masker kunt u kiezen uit een hand- of voetmassage. Het bijwerken van uw wenkbrauwen is tevens bij de behandeling inbegrepen.
Het effect van de behandeling is een vollere, frissere en super gehydrateerde huid!


Cyclo Repair oogbehandeling
Deze behandeling is een aanvulling op de Cyclo Repair Behandeling en geeft extra aandacht aan het oogcontour. Op deze plaats wordt de veroudering vaak als eerste zichtbaar. Tijdens de behandeling worden de oogcontour pads van het Lift System aangebracht. Hier overheen komt een masker dat zich gedurende de inwerktijd transformeert tot “rubber”. Dit sluit de huid als het ware af waardoor de poriën zich openen en de werkstoffen zeer diep kunnen indringen. Het resultaat is een steviger oogcontour en vermindering van de “lachrimpels”.

De produkten van Esthederm met hooggeconcentreerde werkstoffencomplexen zijn erop gericht om de huid meer elasticiteit, stevigheid en voeding te geven. De rimpels worden van binnenuit opgevuld en de huid ziet er strakker en stralender uit.