Speciaalbehandelingen

Oxy Peeling

Een nieuwe huidverbeterende behandelling die een combinatie maakt van: fruitzuurpeeling + zuurstoftherapie om een nieuwe huid te onthullen. Dit gaat in 2 fasen:

1. Een peeling fase die de dode huidcellen van de hoornlaag losweekt.
2. Een zuurstoftherapie fase die zorgt voor een natuurlijke super zuurstoftoevoer naar de  weefsels.

De combinatie van beide werkingen zorgt voor:

  • Stimulering van de celvernieuwing van de opperhuid.
  • Activering van de micro-circulatie.
  • Ontgifting van de huid.

Met name geschikt voor het verminderen van fijne lijntjes, pigmentatievlekken en grove poriën. Hierbij wordt geadviseerd de behandelingen in kuurverband te volgen. Verder werkt het super voor een doffe, vale en gedevitaliseerde huid. Een echte oppepper!

Oxy Peeling Compleet

Dit is de Oxy Peeling behandeling aangevuld met het bijwerken van uw wenkbrauwen.

Active Repair Behandeling

Deze salonbehandeling gaat het verouderen van de huid tegen. Het Active Repair Patent in de producten stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en bevordert de celvernieuwing. Collageenvezels worden opnieuw geordend waardoor de huid in de diepte hersteld wordt en rimpels verminderen. Het Cryo Modellant rubbermasker zorgt voor een complete afsluiting van de huid waardoor de werkstoffen zeer diep in de huid kunnen doordringen. 

Lift & Repair Behandeling

De naam zegt het al: een liftende behandeling met spectaculair resultaat en dat zonder chirurgie!! De actieve werkstoffen die zijn toegevoegd aan de producten van het Lift System dringen diep door in de huid en zorgen ervoor dat de kwaliteit van het collageen en de elastinevezels in de huid spectaculair wordt verbeterd. Dit zijn de bouwstenen van de huid die zorgen voor haar stevigheid. De “elastiekjes” in de huid worden opnieuw opgespannen.

Tijdens de salonbehandeling wordt de huid eerst grondig gereinigd. Daarna volgt een huidanalyse. Vervolgens wordt het speciale serum opgebracht en volgt zowel een manuele massage, als een massage met warme en koude kristallen. Na de massage wordt de verstevigende nachtcrème in een dikke laag opgebracht.

Het masker dat volgt is een thermisch gipsmasker dat een liftende, verstrakkende en verstevigende werking heeft. Als het masker wordt verwijderd is de crème grotendeels ingetrokken. Het residu wordt verwijderd en tot slot wordt de dag/-nachtverzorging aangebracht. 

Lift & Repair oogpads

Deze in werkzame stoffen gedrenkte pads worden rond het oogcontour aangebracht en blijven gedurende de inwerktijd van het masker zitten. Het oogcontour ontzwelt, wordt weer fris en de kraaienpootjes zullen vervaagd zijn. Bij herhaaldelijk gebruik zullen ook donkere wallen en kringen verdwijnen. Deze oogpads zijn bij alle behandelingen als extraatje bij te boeken.

Cyclo Repair Behandeling

Deze behandeling is bedoeld voor de dunne, droge en vetarme huid die diepere rimpels vertoont. Zeer vaak wordt gezien dat de huid na de overgang haar dichtheid verliest door het afnemen van het vrouwelijk hormoon. Deze behandeling gaat de huid haar volume en frisheid teruggeven.Tijdens deze behandeling wordt de huid eerst grondig gereinigd, hierbij wordt gebruik gemaakt van een milk, een reinigingscrème en een plantaardig peeling masker. Vervolgens vindt een uitgebreide huidanalyse plaats om de behoefte van de huid in kaart te brengen. Vervolgens wordt het concentraat met actieve werkstoffen aangebracht. Hierna volgt een uitgebreide massage met warme en koude kristallen om de doorbloeding te stimuleren en het bindweefsel te versterken. Tenslotte wordt het speciale rubbermasker aangebracht dat ervoor zorgt dat de aangebrachte werkstoffen optimaal in kunnen trekken. Het bijwerken van uw wenkbrauwen is tevens bij de behandeling inbegrepen.
Het effect van de behandeling is een vollere, frissere en super gehydrateerde huid!

Cyclo Repair oogbehandeling

Deze behandeling is een aanvulling op de Cyclo Repair Behandeling en geeft extra aandacht aan het oogcontour. Op deze plaats wordt de veroudering vaak als eerste zichtbaar. Tijdens de behandeling worden de oogcontour pads van het Lift System aangebracht. Hier overheen komt een masker dat zich gedurende de inwerktijd transformeert tot “rubber”. Dit sluit de huid als het ware af waardoor de poriën zich openen en de werkstoffen zeer diep kunnen indringen. Het resultaat is een steviger oogcontour en vermindering van de “lachrimpels”.De produkten van Esthederm met hooggeconcentreerde werkstoffencomplexen zijn erop gericht om de huid meer elasticiteit, stevigheid en voeding te geven. De rimpels worden van binnenuit opgevuld en de huid ziet er strakker en stralender uit.