(Bruids) make-up

Op de mooiste dag van uw leven wilt u er natuurlijk op uw allermooist uitzien. Voor de proefmake-up nodig ik u graag uit in mijn salon om uw wensen in kaart te brengen. Het is practisch een foto mee te nemen van uw japon en eventueel uw kapsel. Ook is het voor mij prettig te weten welke kleur het bruidsboeket heeft en, als dit bekend is, de kleur van het kostuum en eventueel de das van uw partner.

In overleg kiezen we de kleuren van de make-up. Als u na de proefsessie geheel tevreden bent worden er foto's gemaakt en worden de gebruikte kleuren en materialen genoteerd. Dit maakt het mogelijk om op de trouwdag zelf in alle rust de perfecte bruidsmake-up aan te kunnen brengen. Er wordt een serum onder de make-up gebruikt en als finish wordt het geheel op de huid gefixeerd met een spray. Dit garandeert een prachtige, lang houdbare make-up.

Natuurlijk kunnen we samen voor de aanloop naar de trouwdag een behandelprogramma opstellen met bijvoorbeeld een manicure, een gezichtsbehandeling en een ontspannende massage. Ik informeer u graag over de mogelijkheden.

TIP:
Ook voor de bruidegom is bij Salon A for Beauty alle aandacht. Een gezichtsbehandeling of een manicure is natuurlijk ook voor hem van belang om stralend voor de dag te komen.

Gelegenheidsmake-up

Uiteraard zijn er ook andere gelegenheden waarbij u eens extra mooi wilt verschijnen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een (gala)feest, een diner of u bent de hele dag te gast op een bruiloft. Vertel mij uw wensen en een prachtig resultaat is gegarandeerd!